Naar hoofdinhoud

Werken in de fietsenbranche doe je bij Bikeflex.

Voor kandidaat fietstechnici

Heb jij ervaring in de fietsenbranche en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan heb je bij Bikeflex de grootste kans om een passende werkkring te vinden.

Opdrachtgevers 

Bikeflex heeft als dé specialist in de fietsenbranche contacten met het grootste deel van de branche. Fietsdetaillisten uit het hele land horen tot onze klantenkring, maar ook bij aansprekende fabrikanten als Batavus, Juncker, Koga en Sparta zijn wij de partij die de personele invulling verzorgt

 

JunckerKoga

 

 

 

 

SpartaBatavus

 

 

 

 

 

Hans Struijk fietsen

 

 

 

 

 

Werkwijze

Als jij solliciteert op één van onze vacatures of als jij jezelf bij ons inschrijft, dan kijken wij allereerst aan de hand van je CV of je in aanmerking komt om te werken bij één van onze opdrachtgevers. Als dat het geval is, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek, waarin we verder inzoomen op je vaardigheden en wensen.

Als we samen tpt de conclusie komen dat je past bij onze opdrachtgever, dan stellen we je voor. Afhankelijk van de vacature kan dat zijn op basis van een tijdelijke detachering of op basis van een plaatsing voor onbepaalde tijd. En bij blijvende interesse van twee kanten ga jij aan de slag!