Naar hoofdinhoud

"Van mijn hobby mijn beroep gemaakt"

Assen – 3 maart, 2015

"Mijn naam is Johan Hofer, ik ben 40 jaar en woon in Assen. Ik ben op 17 februari 2014 begonnen met de opleiding fietstechniek aan de BikeFlex academy te Zeist. De opleiding duurde 8 weken inclusief examens.

Johan HoferFietsen is mijn hobby. Ik fiets zelf graag, ook het repareren van fietsen vind ik leuk werk! De opleiding van BikeFlex heeft mij enorm geholpen om alle voorkomende reparaties aan fietsen te kunnen opsporen en verhelpen. Van een spaak vervangen tot versnellingsnaaf uit elkaar halen. Je wordt goed begeleid door een leermeester van BikeFlex. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de E-bikes. Je krijgt een training hoe een E-bike werkt, storing verhelpen door het uitlezen op de computer enz.

Naar mijn zin bij Fietsshop Vredeveld in Assen

Toen ik klaar was met de opleiding werd mij een baan aangeboden in Assen. Via BikeFlex ben ik op 23 april 2014 begonnen bij Fietsshop Vredeveld. Mario (eigenaar) en ik werken nu samen in zijn winkel. Ik doe vooral reparaties aannemen en uitvoeren. Mario houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop en het advies geven betreffende merken fietsen, e-bikes en accessoires. We nemen alle voorkomende reparaties aan: stads, tour, race , atb, kinderfietsen, invalide, enz. Bij drukte spring ik bij in de winkel. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in deze zaak, de omgang met klanten spreekt mij erg aan want er komt afwisselend publiek binnen.

Door de opleiding van BikeFlex heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt."

Vragen over dit nieuwsbericht?

Indien u vragen heeft over dit bericht, dan kunt u contact opnemen met:

Bikeflex
E-mail: info@bikeflex.nl
Telefoon: +31 30 752 59 70